dimarts, d’octubre 30

L’ajuntament de Bellvei dona llum verda a la canalització artificiosa del torrent de la Pellisseta

Bellvei, 29 d'octubre de 2007: Nota de premsa Ple Municipal

l


Bellvei i el Vendrell uneixen els seus respectius casc urbans mitjançant els polígons-magatzem.

A
mb l’únic vot en contra de l’Entesa per Bellvei, l’ajuntament dona el vist i plau al text refós del Pla Parcial Industrial Sectors 8 i 13. La construcció d’aquests polígons connectaran Bellvei amb el Vendrell. A partir d’ara els dos nuclis urbans restaran units per carrers asfaltats formant una continuïtat urbana. El camí cap el gran Vendrell, que preveu el Pla Territorial Parcial del Camp de Tarragona, s’ha iniciat.

El pitjor però és que l’ajuntament, encapçalat pel incombustible i insostenible Fonts, ha permès que el Pla Parcial es carregués definitivament el sistema natural del torrent de la Pellisseta, transformant-lo en un canal de formigó i pedres vorejat de naus magatzem.

No hi havia necessitat, el pla es podia fer sense arribar a la intrrupció de la continuïtat biològica del sistema hídric. L’Entesa no comprèn com s’ha arribat a aquest punt de destrucció natural gratuïta i innecessària.

En Pau Batlle declarava: “Ara, la continuïtat biològica del torrent que rega els municipis de l’Arboç, Castellet i Bellvei fins a desembocar al torrent del Lluc, queda estroncada per la inconsciència d’un alcalde i el mutisme servil dels seus regidors i regidora. Paral·lelament, amb tota la hipocresia del món, l’ajuntament organitza conferències sobre el canvi climàtic.”


Ordenances Fiscal 2008
L’altra assumpte del Ple ha estat l’aprovació de la modificació de les ordenances fiscals del 2008. Els tres grups a l’oposició han coincidit en demanar que l’equip de govern faci honor a la oferta de participació que el sr. Alcalde va fer a la presa de possessió del seu càrrec i expliqui molt abans dels dos dies a que obliga la llei i doni informació escrita. Però, com sempre, mitjançant el seu regidor de finances, ha repetit per enèsima vegada que ells fan el que volen que per això han guanyat les eleccions.