dijous, de gener 10

Les notícies del Ple municipal arriben al Diari Tarragona


Les notícies del Ple municipal dels dia dels Sants Innocents arriben al Diari Tarragona.
Les reaccions del sr. alcalde en la mateixa notícia publicada pel diari demostra el nivell dels criteris d’aquest polític.

L’afirmació de què s’ha d’aprofitar el sòl que ja existeix en el casc antic per comptes d’ocupar més sòl és, senzillament, una falsedat pròpia del qui no sap on va i intenta fer combregar als demés amb rodes de molí.

Tots sabem com a tirat endavant tots els plans residencials i està convertint el municipi en una fàbrica d’habitatges –si ara som 2.000 habitants, es preveu que amb els plans parcials que ha aprovat triplicarem o quadruplicarem la població- i a més, si aconsegueix tirar endavant l’urbanització del golf de la Muga amb un barri “getto” d’alt “satnding” encara serem més.

Davant d’aquesta situació de convertir Bellvei en un poble dormitori ara bé amb l’argument enganyós de que s’ha d’aprofitar el sòl del casc antic: afirmació que denota la poca consideració que aquest sr. té cap el centre històric –ja prou degradat- aplicant el mateix criteri que als eixamples residencial amb l’únic criteri de treure-li el màxim profit econòmic i d’altra banda la hipocresia de considerar que ho fa per un argument que ni ell mateix es creu, donat la política de creixement indiscriminada –pròpia de la dreta zaplanista-.

diariTarragona080108