dilluns, de juliol 25

L'Entesa demana una reunio amb l'Ajuntament de Bellvei per concretar la política sobre la muntanya de la Muga

Per aquest motiu, es va presentar la següent instància. L'acció s'emmarca dins de la política de l'Entesa per contribuir a la millora ambiental i social del municipi. Properament exercirà altres accions semblants.

En Pau Batlle Solé, amb DNI 39635317S veí de Bellvei al carrer Montserrat 4, telèfon 977168087 / 652202682 i correu eleectrònic pau.batlle@gmail.com

EXPOSA

Primer.

Que havent entrat en el moment i forma unes al·legacions sobre la modificació puntual de les Normes Subsidiàries de Planejament del municipi que feien referència a la futura implantació d’un camp de golf a la muntanya de la Muga.

Segon.

Que havent canviat l’equip de govern de l’ajuntament en les pasades eleccions municipals

DEMANO

Mantenir una entrevista amb els responsables municipals sobre el planejament a fi de valorar conjuntament la situació i saber els criteris que aquest nou consistori vol donar a la tramitació iniciada en l’anterior govern municipal donat que, en aquests moments, es troba en fase d’aprovació inicial, havent-se fet l’exposició al públic.

Cal tenir en compte que moltes de les al·legacions denunciaven aspectes de falta de participació ciutadana, greru impacte ambiental i errors legals substancials de tal magnitut que podrien donar peu a la seva anul·lació.

En espera de les seves notícies al saluda atentament

Bellvei, 11 de juliol de 2011

Pau Batlle Solé

SR. ALCALDE-PRESIDENT DE L’AJUNTAMENT DE BELLVEI